Centre Escolar Empordà

Calendari

Casal estiu

juliol i agost

El casal d’estiu és una forma diferent de viure les vacances i l’escola, és el lloc ideal perquè els nens i nenes passin un bon estiu. Totes les activitats giren al voltant d’un centre d’interès, despertant en el nen i nena una resposta educativa.

El plantejament pedagògic del casal del Centre Escolar Empordà es basa en aquests aspectes: educar, potenciar la iniciativa, adquisició de valors, treballar en grup, aprendre jugant, fomentar l’autonomia i aprendre a conviure.

 El nostre equip està format per directors de casal, monitors titulars,  premonitors (de lleure i esportius), així com socorristes aquàtics i terrestres.

 Què fem en el casal d’estiu?

Classes de reforç: cada dia dediquem una hora a reforçar les matèries instrumentals. Els nens que ho desitgin poden portar els deures o quaderns de vacances que han de fer a l’estiu.

Tallers: s’organitzen diferents tallers: de fang, de  manualitats, de cuina, de disfresses, de   disseny de samarretes...

 Jocs: Bàsicament es potencia el joc en grup: jocs d’orientació, mapes, jocs  de taula, jocs dirigits, jocs d’aigua i joc lliure

Activitats esportives i  Piscina: cada tarda els alumnes disposen d’una estona per gaudir d’un bany dins el mateix recinte de l’escola.

Platja: els dimecres tots plegats anem a la platja.

Excursions: sortides lúdiques, sortides per conèixer l’entorn, per anar al cinema...

Festes i gimcana

taller de samarretes
vela
sortida Cala Joncols