Centre Escolar Empordà

Actualitat

PROJECTE "ROSES ETS TU"

7 de juny

Ja fa uns quants anys a que a sisè de primària es va engegar aquest projecte "Roses ets tu", i ahir al Teatre Municipal de Roses, es van fer les presentacions davant els companys i famílies dels projectes que tenen per la nostra ciutat. Us adjuntem un petit recull, en format de vídeo:

...

Actualitat

XXVI CONCURS CARTELLS

31 de maig

L'alumne Biel Nicolau  de segon d'ESO, ha guanyat el XXVI Concurs de cartells convocat pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà en motiu de la celebració del Dia Mundial sense tabac.

El lema d'aquest any era: "el tabac una amença per al desenvolupament".

Felicitats a n'en Biel i a tots els que heu participat!!!

...

Actualitat

PROGRAMA BATX2LAB

30 de maig

L’alumna Anna Isern de 1r Batxillerat Científic ha estat seleccionada per participar al programa BATX2LAB, havent presentat la proposta de treball de recerca “Investigant una vacuna per la SIDA/VIH”.

Aquest programa, consisteix en realitzar una estada en els laboratoris del Parc Científic de Barcelona on podrà desenvolupar la part pràctica del...

...

Actualitat

FIRA OLIVINS 2N CICLE FORMATIU

29 de maig

Dimarts 30 i dimecres 31 de maig esteu tots convidats a la I EXPOSICIÓ OLIVINS EMPORDÀ que realitzarem els alumnes de 2n de Cicle Formatiu d'Activitats Comercials.

Volem que coneixeu l'empresa simulada OLIVINS EMPORDÀ, S.L.S. i per això hem preparat vídeos, tallers, obsequis i degustacions que podreu trobar a la Sala central del nostre centre....

...

Actualitat

V FIRA EMPRENEDORIA 4t ESO

26 de maig

Dijous 25 de maig, va tenir lloc la FIRA D'EMPRENEDORIA que realitzen els alumnes de 4t d'ESO per mostrar els seus projectes emprenedors #microempreses realitzats al llarg de tot el curs. La fira de mostres va estar oberta al públic a la Sala central del nostre centre, per on van poder passar alumnes i pares.

Us adjuntem un petit vídeo:

......
...
2 - 3 - 4 - 5 - 6
...