Centre Escolar Empordà

Actualitat

EL CENTRE ESCOLAR EMPORDÀ CELEBRA LA JORNADA DE LES LLENGÜES

22 de març

"Els límits del teu món els marquen els límits de la teva llengua”. En aquesta encertada afirmació de Ludwig Wittgenstein es fonamenta l’organització de la Segona Jornada de Llengües Estrangeres que el Centre Escolar Empordà de Roses celebra avui dijous 22 de març.

Per segon any consecutiu, reprenent i ampliant un projecte d’expressió oral en f...

...

Actualitat

WORKSHOP DE ROBÒTICA SUBMARINA AL CENTRE ESCOLAR EMPORDÀ

19 de març

En una societat que la innovació és fonamental es preveu que els professionals del sector STEM siguin els més sol·licitats.

Actualment, segons estudis realitzats per diferents organismes internacionals, ja existeix un desequilibri entre la demanda laboral de persones qualificades en els camps de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les mat...

...

Actualitat

HEM DE PREPARAR EL CAMÍ PER ALS ALUMNES O PREPARAR ELS ALUMNES PER AL CAMÍ?

16 de març

Van ser primer Sòcrates, i més tard, el seu deixeble, Plató, els que van instituir el diàleg o debat com la millor eina per aproximar-se a la veritat, per construir coneixement.

Plató, a gairebé totes les seves obres, la utilitza com a tècnica narrativa per aprofundir en temes tan diversos i transcendentals com quina seria la millor organitzaci...

...

Actualitat

APRENENTATGE I SERVEI (APS-3rESO)

14 de març

Us adjuntem un petit resum de la matèria d'aprenentatge i servei (APS) que estan duent a terme els alumnes de 3r ESO:

 

 

 

...

Actualitat

PREMI NARRATIVA ESCOLAR

5 de març

Felicitem l’alumna Carla González per ser finalista del XII Premi Sambori de narrativa escolar que organitza Òmnium Cultural que engloba centres de la província de Girona i de la Catalunya Nord. El dia 22 de març a Banyoles, sabrà quina de les tres posicions capdavanteres ha quedat.

Moltes felicitats a la Carla i família !!! Tema: "pensaments d...

...