Centre Escolar Empordà

Calendari

Actualitat

FIRA DE LA ROSA

2 de juny

Els alumnes de primer de cicle formatiu d'activitats comercials han estat els encarregats de la decoració de la Plaça de l'Església de Roses. Us adjuntem un petit vídeo del seu muntatge:

...

Actualitat

JORNADA MATEMÀTICA 2018

14 de maig

Us presentem el vídeo resum d'aquesta passada #jornadamatemàticacee XI edició. El vídeo és un petit resum de les activitats de primària preparades per l'alumnat de secundària.

...

Actualitat

CONCURS JOVENTUT ALT EMPORDÀ

13 de maig

Hem de felicitar a tres alumnes de #2nesocee1718  que han estat premiats en el 39è Concurs per a la joventut de l'Alt Empordà organitzat per Òmnium Cultutral a la categoria de poesia #llengües i auques #vip. Les guanyadores han estat la JANA BAIGES amb la confecció d'una poesia; i la parella formada per la CARLA GONZÁLEZ I JOANA ISERN amb la con...

...

Actualitat

LES NOVES TECNOLOGIES; CLAUS ESSENCIALS PER A LA TRANSFORMACIÓ EDUCATIVA

4 de maig

La societat ha anat evolucionant en el transcurs dels anys. Vivim en un món canviant que tal i com indica el nom es regeix per un sèrie de canvis. Les necessitats que avui en dia tenen els nostres alumnes no són les mateixes que fa uns anys. Hem d'educar-los per a ser capaços d'afrontar els reptes tant a nivell professional com personal al llarg...

...

Actualitat

SMART CITY FUNDACIÓ TRAMS

2 de maig

Ja sabeu que els alumnes de 4t d'ESO de la branca tecnològica es van desplaçar a Barcelona, per presentar la seva part de l'Smart City col.laborativa. Aquí us deixem el vídeo de la jornada fet per la Fundació Trams:

...