Centre Escolar Empordą

    tornar

Calendari

Actualitat

FŅRUM JOVE 2017 COMMUNITY&NETWORKING

30 de novembre

Primera part

Aquest divendres farem la primera de les trobades, que fa anys organitzem pels nostres alumnes de Batxillerat i quart d'ESO. Hem decidit organitzar una trobada diferent a les que veníem fent fins ara. Som conscients que la paraula networking va destinada més al món empresarial, però en aquest cas, pensem que ja els hi escau, doncs estem ajudant i orientant en la seva decisió de futur. Aquesta trobada pretén facilitar la interrelació entre els membres de la nostra comunitat educativa  especialment alumnes i antics alumnes, que es trobin entre el 1r i 2n any cursant estudis postobligatoris.

Finalment vénen uns 22 alumnes entre Batxillerat i Cicles, i hem intentat que puguin atendre totes les peticions dels nostres alumnes .

L’acte començarà a les 13h amb Batxillerat i Cicles Formatius. Ens trobarem a la Creative Zone per fer la presentació de l’acte i després ens separarem:

- Batxillerat anirà a l’espai taller , obrirem les portes i crearem espais on puguin parlar segons els seus interessos

- CF ens quedarem a la creative Zone.

 Després, calculem cap a les 14h, continuarem la trobada, tots junts, a la Sala Central on farem un dinar pica-pica a peu dret.

Els exalumnes portaran una acreditació per tal que sigui fácil identificar-los i els nostres tindran una fitxa on hauran de posar amb quins companys han contactat, quina informació els ha sigut d’utilitat i ho portaran signat almenys amb tres contactes que hauran hagut d’establir.

A les 15:15h ens trobaríem amb els alumnes de 4t ESO en els mateixos espais de les 13h i faríem el mateix programa que amb Batxillerat i CF.