Centre Escolar Empordą

    tornar

Calendari

Actualitat

ENS VISITA ESCOLA NOVA 21

28 de gener

Dijous 25 de gener, hem rebut la visita d'en Boris Mir i la Pepi Torres, membres equip Directiu d'Escola Nova 21. 

Ja sabeu que la nostra escola va estar seleccionada dins del Programa Escola Nova21 per formar part d’una mostra de 30 centres de tot Catalunya.

L’objectiu d’aquesta mostra és el de desenvolupar, experimentar i millorar un procediment per a la transformació sistemàtica dels centres des del seu projecte educatiu, cap al marc comú d’escola avançada.

Escola Nova 21 és un programa impulsat pel Centre Unesco de Catalunya, la UOC, la Fundació Bofill i eduCaixa . Vol primerament conscienciar la societat de la urgència i possibilitat del canvi educatiu de tot el sistema cap a l’horitzó comú que ha anomenat "marc d’escola avançada”; i, en segon lloc, al llarg de tres anys vol crear coneixement i procediments per fer possible aquest canvi. (www.escolanova21.cat)

Avui, hem fet una visita per tota l'escola, hem mostrat experiències, com ho fem, cap on anem... Un feedback molt positiu, on també podem veure si ens manca quelcom, si fem alguna cosa que espot millorar... Al migdia s'ha fet una reunió amb l'equip impulsor i a la tarda amb l'equip directiu de l'escola.

Hem posat fil a l'agulla, amb les estades d'alguns mestres de la nostra escola amb centres de Barcelona, que també estan dins la mostra d'EN21; amb les formacions que es faran pel professorat...